Afbeeldingsframes samen met de verschillende typen

Op dit universum zou er nauwelijks sprake zijn van een eigenschap met houten fotolijst ; zij het, het enige condominium van een zeer arme man of misschien een miljonairshuis. In bepaalde delen van het huishouden kun je afbeeldingen van een gezin aan de muur of boven het facetbureau vinden om mensen die gekoesterde psychologische momenten te herbeleven. Je kon kinderfoto’s vinden wanneer ze in eerste instantie naar de middelbare school gingen of misschien is een huishoudelijke foto van een huwelijk of een reünie samen met de vastgelegde tijden misschien grenzeloos, van kleine overwinningen en onderscheidingen op faculteiten tot grotere en meer belangrijke prestaties op het gebied van functie.

Je komt aan bij een reeks fotolijsten, van gewone gekleurde houten lijsten tot sierlijke metalen dure lijsten, vertrouwend op de waarde die slechts één medewerker de foto gebruikt en natuurlijk de betaalbaarheid. Of het nu in houten, acryl, metalen of moderne digitale lijsten is, het geheugen dat elke foto voor die persoon met zich meedraagt, is enorm en alle afbeeldingen worden gekoesterd vanwege de eigenaar.

Ik bezocht een van onze geliefden, vrienden, een welvarende Indiase zakenman, in de VS. Toen ik eenmaal zijn eigendom binnenkwam, waren wat me opviel enorme afbeeldingen van zijn familieleden in sepia-kleur. Zijn persoonlijke, toen hij afstudeerde en een diploma kreeg, samen met zijn vrouw toen hij trouwde, foto’s van zijn kinderen, twee dochters en een alleenstaande zoon, toen ze vrij jeugdig waren, bijna 50% versieren op de teken- en eetkamer . De verfijnde en dure fotolijsten rechtvaardigden de niet zo interessante kleine kinderen niet, maar de beleefdheid zette me onder druk om door te gaan met zijn selectie. Het zorgde er vrijwel voor dat hij in die mensen jaren dook, met herhaaldelijk mompelen vanwege mijn waarneming.

Je zult verrast zijn te ontdekken dat de geschiedenis van lijsten zo oud is als de 2e eeuw na Christus, toen een Egyptisch Fayum-mummieportret werd geïdentificeerd, alleen in zijn houten frame, in Hawara. In de nieuwere eerdere versie, in de Lords of Fantastic Britain tot Maharajas of India, kun je verschillende frames ontdekken met majestueuze foto’s. Veel hiervan zijn zo levendig dat ze klaarblijkelijk in actie komen zodra u met hen in contact komt. Sommige koninkrijken pronken met de volledige hiërarchie via de fotolijsten, waarbij ze als een van de belangrijkste voorvaderen werden beschouwd in het laatste lege frame dat was ontworpen voor de bestaande heerser. Als hij sterft, gaat hij daar langs de muur heen.

Het helpt ons om één ding te begrijpen, de reeks afbeeldingsframes die er maar één is, lijkt onbelangrijk, maar gelooft niettemin in onderscheidende ontwerpen en verhoudingen. Van klein tot substantieel, van vierkant tot ovaal, van zwart gekleurd tot goud geborduurd, met glas of zonder glas, ze staan ​​allemaal voor mooie tijden van het leven. Het is misschien niet ongepast om hier te zeggen welke de foto’s die deze frames bevatten, een levensstijl uit het verleden weergeven en een continuüm naar het heden ontwikkelen.

Dus ga surfen om de vele opties te bekijken in de meest effectieve foto die u overweegt te bestellen, om die kostbare seconde van u te behouden. U kunt een aantal sites vinden die u prachtige fotolijsten tegen acceptabele kosten kunnen aanbieden, en zodra u op internet betaalt, zullen ze u precies hetzelfde meteen verzenden. Ga zitten, observeer uw nieuwe fotolijsten die u zojuist hebt gekocht en maak een excursie door de herinneringen om al die fantastische momenten opnieuw te beleven.

This entry was posted in Information and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *